ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Στο τιμόνι των τεχνολογικών εξελίξεων.

Όντας στο τιμόνι των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο του υγραερίου, στην Top Gas, πρωτοπορούμε στην υγραεριοκίνηση των οχημάτων, με την αντιπροσωπεία σε πανελλαδικό επίπεδο των συστημάτων υγραεριοκίνησης BRC του Ιταλικού οίκου ΜΤΜ.

 

Η εταιρεία μας, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης, συνεργάζεται άψογα με τους εγκαταστάτες υγραεριοκίνησης, παρέχοντάς τους τα συστήματα, καθώς και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Γιατί να επιλέξετε
την υγραεριοκίνηση;

Κορυφαία οικονομία

Με την επιλογή της υγραεριοκίνησης μπορείτε να μειώσετε τις δαπάνες των μετακινήσεών σας, έως και 50%. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι διότι θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τα ίδια χιλιόμετρά, αλλά με φθηνότερα καύσιμα

Χαμηλότερο κόστος συντήρησης

Λόγω της τέλειας καύσης του συγκεκριμένου καυσίμου, θα αποφύγετε τη διάβρωση των μετάλλων του κινητήρα, καθώς δεν αφήνει κατάλοιπα. Επομένως, το λάδι, τα μπουζί και οι κύλινδροι παραμένουν καθαρότεροι, αυξάνοντας κατακόρυφα τη διάρκεια ζωής τους. Έτσι, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση χρημάτων από το service.

Μέγιστη ασφάλεια

Επίσημα crash test και έρευνες που έχουν διενεργηθεί, αποδεικνύουν πως σε περίπτωση τρακαρίσματος, φωτιάς ή ανατροπής, η μπουκάλα του υγραερίου παραμένει ανέπαφη, μηδενίζοντας τις πιθανότητες για ανάφλεξη ή έκρηξη.

Οικολογία

Το υγραέριο είναι ένα καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς έχει μικρότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα συγκριτικά με τα υπόλοιπα συμβατικά καύσιμα. Επιπλέον, κατά την καύση του, παράγει λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα ανά μονάδα θερμικής ενέργειας.

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Top Gas,
σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ώστε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.
Είμαστε στη διάθεσή σας.

Eπικοινωνία