ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

Αποθήκευση υγραερίου για κάθε χρήση.

Στην εταιρεία Top Gas είμαστε δίπλα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, προσφέροντας δεξαμενές αποθήκευσης υγραερίου για κάθε χρήση.

 

Αναλυτικότερα, διαθέτουμε δεξαμενές χωρητικότητας 100 λίτρων έως 10.000 λίτρων, τόσο υπέργειες όσο και υπόγειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε από οικιακούς καταναλωτές είτε από επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, ακόμη και πρατηριούχων υγρών καυσίμων.

Για εμάς η διασφάλιση της ποιότητας είναι το Α και το Ω. Ως εκ τούτου, όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από πιστοποιητικά εγγύησης καλή λειτουργίας, καθώς και από αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

 

Η εγκατάσταση/τοποθέτηση γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας στο χώρο σας, ώστε να κάνουμε τη διαδικασία όσο πιο εύκολη και άνετη γίνεται, δίχως καμία ταλαιπωρία για εσάς.

  • Αποτελεσματικές λύσεις ενέργειας στους οικιακούς καταναλωτές. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα που το ενεργειακό πρόβλημα σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί το σημαντικότερο πονοκέφαλο των περισσότερων νοικοκυριών, η χρήση υγραερίου με την τοποθέτηση κατ’ οίκον δεξαμενών μπορεί να προσφέρει μία ασφαλή και οικονομική λύση για τον καθένα, καθώς δύναται να χρησιμοποιηθεί τόσο ως μέσο θέρμανσης, όσο και για οικιακές χρήσεις (π.χ. μαγείρεμα).

  • Ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις, ώστε να βγαίνετε πάντα κερδισμένοι. Οι δεξαμενές μας ανταποκρίνονται σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη επιχειρήσεων που αφορά την αποθήκευση υγραερίου, με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Παράλληλα, η δυνατότητα υπόγειας αποθήκευσης καλύπτει ακόμη και τις εταιρείες που διαθέτουν μικρό χώρο στις εγκαταστάσεις τους.

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Top Gas,
σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ώστε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.
Είμαστε στη διάθεσή σας.

Eπικοινωνία