ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΧΥΜΑ

Οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Το χύμα υγραέριο θεωρείται πλέον μία από τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας, εξυπηρετώντας πλήρως τις ανάγκες του οικιακού καταναλωτή, αλλά και του επαγγελματία.

Στην εταιρεία Top Gas αναλαμβάνουμε τη διανομή χύμα υγραερίου μείγματος ή προπανίου, σε ολόκληρη την επικράτεια, με τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους, που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς δίχως να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Για αυτό το λόγο ακολουθούμε πιστά τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές, όπως ακριβώς ορίζονται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Γιατί το υγραέριο είναι η κατάλληλη επιλογή;

Το υγραέριο αποτελεί μια λύση αρκετά οικονομική σε σχέση για παράδειγμα με το πετρέλαιο, η οποία προσδίδει τεράστια αυτονομία στο χρήστη, με μεγάλα οφέλη για την καθημερινότητά του.

OIΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Τα υγραέριο είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι ή το εξοχικό σας, καθώς προσφέρει μια πληθώρα εφαρμογών τόσο στη θέρμανση και το ζεστό νερό, όσο και στη μαγειρική.

 

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το υγραέριο είναι ιδανικό για μαγείρεμα, καθώς παρέχει σταθερή θερμοκρασία, με πολύ εύκολο έλεγχο.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σύστημα κεντρικής θέρμανσης, στο τζάκι υγραερίου, αλλά και για την παροχή ζεστού νερού όλη την ημέρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Επιπλέον, το υγραέριο προσφέρει μια πληθώρα εξατομικευμένων εφαρμογών ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης, όπως:

  • Θερμοκήπια
  • Πτηνοτροφία
  • Ξενοδοχεία
  • Νοσοκομεία
  • Αρτοποιεία
  • Καταστήματα εστίασης, κ.λπ.

 

Τέλος, το υγραέριο συνίσταται και ως η τέλεια λύση και για τους οικισμούς εκτός του δικτύου φυσικού αερίου, έτσι ώστε να έχουμε όλοι πρόσβαση στην απόδοση και την ευελιξία της εναλλακτικής και καθαρής ενέργειας για κάθε καθημερινή ανάγκη.

 

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Top Gas,
σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ώστε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.
Είμαστε στη διάθεσή σας.

Eπικοινωνία